business

FTESË PËR OFERTË                                                  

 • star Publikuar: 10-05-2023
 • star Skadon: 13-06-2023
Kompani SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë
Kategori OJQ
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 9953

FTESË PËR OFERTË

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve pa përkujdesje prindërore dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është e interesuar të ju sigurojë fëmijëve pushime verore.

Me këtë rast ju bëjmë ftesë për ofertë në përputhje me specifikonin për: Akomodim për Pushime Verore për Fëmijë– pansion i plotë në Shëngjin

Akomodimi duhet të bëhet për gjithsej 48 persona njëkohësisht për 7 netë brenda periudhës 01 Korrik– 30 Gusht 2023

Për akomodim të fëmijëve së bashku me stafin përcjellës nevojiten:

 • 10 dhoma me nga 3 shtretër= 30 shtretër
 • 4 dhoma me nga 4 shtretër= 16 shtretër
 • 2 dhoma me nga 1 shtrat=2 shtretër
 • Te gjitha dhomat të kenë kondicioner
 • Hoteli të jetë afër plazhit
 • Pansion i plotë (mëngjesi, dreka dhe darka)
 • Hoteli të ketë pishinë dhe këndin e lojërave për fëmijë (e preferuar)
 • Në çmim të ofertësd uhet të përfshihen edhe çadrat me shezlone
 • Qasje të lehtë nga hoteli në plazh si dhe në pishinën e hotelit dhe në hapësirat tjera që ofron hoteli sikënde lojërash etj.

Ofertuesit së bashku me ofertën duhet të dërgojnë:

 • Çertifikatën e regjistrimit të biznesit/ NUI
 • Oferta duhet të jetë e nënshkruar dhe vulosurapo me llogo zyrtare
 • Në ofertë duhet te ceken cmimet në euro pa TVSH (për person)

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë 60 ditë nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë Kriteret e përzgjedhjes:

 1. Hoteli i cili ka në afërsi plazhin
 2. Dhomat e hotelit të kondicionuara
 3. Përparësi do të ketë hoteli me pishinë dhe këndin e lojrave për fëmijë.
 4. Pas plotësimit të kritereve të lartëcekura, cmimi më i lirë

Ofertat duhet të dërgohennë email adresën:procurement1@soskosova.org deri me datën: 13.06.2023

Për ndonjë paqartësi mund të kontaktoni në e-mail adresën:procurement1@soskosova.org

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023