PortalPune feston 15 vjet të lidhjes së pu...

Datë: 30-04-2023

Duke parë ndryshimet e shpejta të teknologjisë e cila ndikon edhe tek burimet njerëzore, kemi vaz...

Lexo më shumë

Historiku i 1 Majit - Dita Ndërkombëtare e...

Datë: 28-04-2023

1 Maji njihet si Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve. Ky manifestim lindi nga lufta e punëtorëve për ...

Lexo më shumë

6 mënyra për të ndërtuar besnikërinë e kli...

Datë: 18-04-2023

Në konsulencat tona mbi zhvillimin e shitjeve, kemi hasur biznese që e fokusojnë ekipin e tyre të...

Lexo më shumë

Aplikimi për punë me e-mail - si dhe çfarë...

Datë: 17-04-2023

Punëdhënësit pranojnë aplikimet për punë në mënyra të ndryshme. Shumë kompani dhe organizata kanë...

Lexo më shumë

A po e përdorni dhe si po e përdorni ChatG...

Datë: 13-04-2023

ChatGPT është aftësia e re më e fortë e punës që mund t'ju ndihmojë të punësoheni, sipas ekspertë...

Lexo më shumë

Menaxhimi i Performancës, si mjet i rëndës...

Datë: 05-04-2023

Menaxhimi I Performances, si mjet i rëndësishem në arritjen e objektivave Para se te rekrutoj...

Lexo më shumë

FAKTORË SHUMË TË FUQISHËM PËR SUKSESIN TUA...

Datë: 31-03-2023

Të gjithë punonjësit e suksesshëm të shitjeve e duan profesionin e tyre, mësojnë shumë vazhdimish...

Lexo më shumë

Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës për...

Datë: 22-03-2023

Më poshtë, gjeni të listuara ditët me festat zyrtare të muajit Prill 2023 në Republikën e Kosovës...

Lexo më shumë

SI DHE PSE TË DEMONSTRONI RESPEKT NË VENDI...

Datë: 16-03-2023

Etika në biznes është një nga mekanizmat kyç në ndërtimin hap pas hapi të kulturës së punës dhe t...

Lexo më shumë

Pengesat që sipërmarrëset femra i kapërcej...

Datë: 08-03-2023

Gratë janë punonjëse dhe lidere të shkëlqyera, të pasionuara pas biznesit, të afta për t'u përsht...

Lexo më shumë
Loading...