Premium Positions

pin-to-top
Job

Ndihmesë Kuzhine (2)

 • clock 26 ditë
 • pin Prishtinë
pin-to-top
Job

Teknik i Reklamave

 • clock Skadon sot
 • pin Prishtinë
pin-to-top
Job

Shitës Ambulant Rezervë

 • clock Skadon sot
 • pin Lipjan
pin-to-top
Job

Arkatare

 • clock 21 ditë
 • pin Prishtinë
pin-to-top
Job

Sektorist/e i pemëve

 • clock 21 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • clock 12 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Ekonomist (10)

 • clock 8 ditë
 • pin Astana
Job

Inxhinier i Mjedisit

 • clock 12 ditë
 • pin Lipjan
Job

ANALIST KREDITOR (4)

 • clock 5 ditë
 • pin Ferizaj
Job

Praktikant/e

 • clock 11 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Agjente udhetimi

 • clock 11 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Department Manager/e (5)

 • clock 12 ditë
 • pin Ferizaj
Job

Menaxhere e përgjithëshme

 • clock 26 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Recepsioniste (femër) (2)

 • clock 5 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Call for Experts

 • clock 9 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Shankiste (1), Kamarier/e (2)

 • clock 26 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Kasap (3), Paketuese (5)

 • clock 11 ditë
 • pin Lipjan
Job

Kamarier/e

 • clock 10 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Shitëse në dyqan

 • clock 6 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Pirunist (2)

 • clock 12 ditë
 • pin Graçanicë
Job

Agjente e shitjes / Teren (2)

 • clock 25 ditë
 • pin Të gjitha...
Job

Director, BESS Project

 • clock 15 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Director, Procurement

 • clock 15 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Menaxher i përgjithshëm  M/F, A...

 • clock Skadon sot
 • pin Fushë Kos...
Job

Shankist/e

 • clock 26 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Mirëmbajtës/e

 • clock 26 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Anëtar/e Ekipi në KFC Kosova

 • clock 26 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Administrative Assistant

 • clock 5 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Legal Advisor

 • clock 5 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Cadastral System Officer

 • clock 5 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Data Analist

 • clock 5 ditë
 • pin Lipjan
Job

Cleaner (2)

 • clock 3 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Graphic Designer

 • clock 6 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Zyrtare për shitje dhe marketing

 • clock Skadon sot
 • pin Prishtinë
Job

Social Media Officer

 • clock 1 ditë
 • pin Prizren
Job

Sigurim Fizik (Roje) 20

 • clock 11 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Depoist/e

 • clock 15 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Asistente Administrative (2)

 • clock 2 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Agjente e Shitjes

 • clock 12 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Zyrtar Kryesor Financiar dhe i T...

 • clock 12 ditë
 • pin Fushë Kos...
Job

SOCIAL MEDIA MANAGER

 • clock 12 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Asistente e Shitjes

 • clock 11 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Vende te lira pune ne IP-KOS

 • clock 11 ditë
 • pin Fushë Kos...
Job

Agjent Shitjesh

 • clock 11 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Mirëmbajtëse për fitnes

 • clock 8 ditë
 • pin Fushë Kos...
Job

SOS Teze

 • clock 8 ditë
 • pin Prishtinë
Job

AGJENT/E I SHITJES

 • clock 7 ditë
 • pin Fushë Kos...
Job

Vende te lira pune ne Conad

 • clock 6 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Zyrtarë/e e gjuhës Kroate

 • clock 1 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Shitëse (3), Kuzhiniere (1)

 • clock 1 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Vende te lira në Afri Fashion

 • clock 11 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Shitëse

 • clock 1 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Konsulente Shitje (2)

 • clock 1 ditë
 • pin Gjilan
Job

Agjent Doganor (Shpediter)

 • clock Skadon sot
 • pin Drenas
Job

Skarist, Shankist, Kamarier

 • clock Skadon sot
 • pin Prishtinë
Job

Mirëmbajtës/e

 • clock Skadon sot
 • pin Prishtinë
Job

Vende te lira pune në AGRO COM

 • clock Skadon sot
 • pin Fushë Kos...

Basic Positions

Job

Freelance expert (m/f)

 • clock 12 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Automekanik

 • clock 5 ditë
 • pin Ferizaj
Job

Inxhinier i Mjedisit

 • clock 12 ditë
 • pin Lipjan
Job

Punëtor Pompe dhe Market

 • clock 26 ditë
 • pin Të gjitha...
Job

Teknik i sherbimeve per D.D.D

 • clock 27 ditë
 • pin Prishtinë
Job

Department Manager/e (5)

 • clock 12 ditë
 • pin Ferizaj
Job

PASTIQERE (1), KAMARIER/E (2)

 • clock 26 ditë
 • pin Fushë Kos...
Loading...