Për USAID

Projektet e USAID-it në Kosovë fokusohen në rritjen ekonomike dhe demokracinë dhe qeverisjen për të ndihmuar në arritjen e sigurisë, prosperitetit dhe stabilitetit të qëndrueshëm. 

Pozitat e biznesit

Skaduar

Senior Expert on Export Finance and G...

  • Publikuar: 05-10-2022
  • Skadon: 05-10-2022
Skaduar

Notice of Funding Opportunity

  • Publikuar: 16-09-2022
  • Skadon: 16-10-2022
Skaduar

Notice of Funding Opportunity

  • Publikuar: 15-08-2022
  • Skadon: 16-09-2022