Job
  • Kompani: KAÇINKA
  • Adresa: Kaçanik i Vjetër, Rruga Komandant Bardhi, pn

Për KAÇINKA

Kaçinka L.L.C, kompani e cila bën prodhimin e shtëpive modulare nga druri, e themeluar nga Investitorë Gjermanë, me seli në Kaçanik

Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese

Pozitat e biznesit

Titull Statusi
Arkitektë Publikuar