business

Arkitektë

 • star Publikuar: 15-09-2022
 • star Skaduar: 15-10-2022
Kompani KAÇINKA
Kategori Inxhinieri
Numri i pozitave 1

Kaçinka L.L.C, kompani ekzistuese Gjermano-Kosovare hap një zyre apo degë të re në Ferizaj.

Ne planifikojmë dhe prodhojmë shtëpi modulare sipas standardeve Gjermane.

 • Për këtë kërkojmë arkitektë të interesuar dhe të përkushtuar.
 • Mundësisht me eksperiencë në detaje dhe në planifikimin e ekzekutimit.
 • Njohja e gjuhës angleze ose gjermane do të ishte përparësi. 

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën: dafina.shehu@kacinka.comCV mundësisht të jetë edhe në gjuhë angleze.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Afati për aplikim deri më 15.10.2022.

Shpalljet e fundit

Operator me gjuhë Gjermane, Franceze

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

SHËRBIM NDAJ KLIENTIT (M/W/D) POROSI ...

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 27-01-2023

Call Center Agent (m/w/d) German

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 27-01-2023

Software Engineer - Java (Mid/Senior)

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

Software Engineer - .NET (Mid/Senior)

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

Quality Assurance Engineer – Manual/A...

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

SCRUM Master

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

Talent Acquisition Specialist

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022