business

Vozitës Kamioni

 • star Publikuar: 27-04-2023
 • star Skadon: 27-05-2023
Kompani Visar Dautaj
Kategori Transport
Numri i pozitave 10
Vendi i punës Frankfurt
Shikime 4221

KUJDES! Vetem per persona qe kane KODIN 95 te ndonje shteti te bashkimit Europian.

Kompania Spedition DAUTAJ me seli në Frankfurt te Gjermanise shpall konkurs për pozitën e meposhtme:

 • VOZITËS Kamioni ne Gjermani

Përgjegjësitë:

 • Vozitje të gjerave ushqimore dhe pijeve ne qytete te ndryshme te Gjermanise ne baze ditore.
 • Respektimi i ligjit të komunikacionit dhe rregullave te parapara nga Ministria e Transportit Rrugor te Gjermanise
 • Mirëmbajtja e automjetit
 • Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë patent shofer të kategorisë C/CE
 • Të jetë i sjellshëm
 • Mosha e preferuar është nga 20-36 vite

Benefitet e punëmarresit:

 • Kontratë pune afatgjatë
 • Pagë shume e mire.
 • Punë stabile, me orar të njejte qdo dite.

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartë cekur të dërgojnë CV-ne me postë elektronike email: qendrim.ferizi@speditiondautaj.de , apo na kontaktoni ne kete numer te telefonit: +4915204317965 nepermjet Whatsapp apo ne Instagram: https://www.instagram.com/speditiondautaj

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023