business

Asistente Administrative (2)

 • star Publikuar: 18-05-2023
 • star Skadon: 06-06-2023
Kompani InfoSoft Office
Kategori Administratë
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 7392

Shpallje për vende të lire pune

2 Asistente Administrative

Përgjegjësitë dhe detyrat :

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim;
 • Të jetë e sjellshme me klientët dhe stafin punues; Mirëpret dhe shërben klientët;
 • Jep sugjerime dhe informata klientëve rreth produkteve dhe ofertave; Pranon telefonatat dhe drejton ato tek personat përgjegjës;
 • Përgjigja e ankesave, kërkesave të klientëve në mënyre profesionale; Koordinon takimet në mes punonjësve me palët e treta;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë të shkollës së mesme, preferohet shkollimi i lartë; Njohje të gjuhës angleze e perferushme;
 • Përvojë pune në administratë;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi; Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office

Aplikoni duke dërguar CV dhe dokumentet e tjera në e-mailin gavdyli@io-ks.com, duke cekur ne subject poziten per te cilen aplikoni.

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 05.06.2023 ora 16:00

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023