business

Njoftim për tender – “Furnizim me mekanizëm bujqësorë”

 • star Publikuar: 23-11-2022
 • star Skaduar: 07-12-2022
Kompani QATAR CHARITY - KOSOVË
Kategori Ftesa për Tender
Numri i pozitave 1

Njoftim për tender– “Furnizim me mekanizëm bujqësorë”

T.b /2022/14

Specifikimet:

 • Projekti: furnizimme mekanizëm bujqësorë.
 • Vendi i zbatimit: Republika e Kosovës

Kushtet e tenderimit:

 • Kompania duhet të jetë e regjistruar në shtetin e Kosovës dhe të punojë në sektorin e makinerive bujqësore.
 • Kompania duhet të ketë së paku pesë vjet përvojënë fushën e ngjashme.
 • Kompania të ketë një reputacion të mirë dhe se të dhënat e sajë të jenë të pastër nga shkeljet.

Kërkesa për dosjen e tenderit:

Për të marrë dosjen e tenderit duhet të kërkoni përmes adresës elektronike eberisha@qcharity.org po ashtu duke vendosur ne CC qckosovo@qcharity.org

 • Në rast paqartësie, na kontaktoni në e-mail: eberisha@qcharity.org ose në tel: 049219370 gjatë orarit zyrtar të punës, nga e hëna në të enjte nga ora 8:00 deri në orën 16:00.
 • Afati për dorëzimin e ofertës së kompletuar është e Mërkurë me datën 07/12/2022 nga ora 09:00 - 15:30, vetëm!

Shpalljet e fundit

Zyrtar/e për hulumtim të tregut

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Kontabilist/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 15-02-2023

PUNËTORË PËR MONTIMIN E RRETHOJAVE NG...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 01-03-2023

Poziv za prijavu - Obuka mekih veštin...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Thirrje për aplikim – Trajnim për aft...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Graphic Design Intern

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 28-02-2023

Menaxher/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Asistent/e të shitjes

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023