business

Shitëse

 • star Publikuar: 05-05-2023
 • star Skadon: 05-06-2023
Kompani Office Shoes
Kategori Shitje
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 990

Office Shoes, për dyqanin në Albi Mall, po kërkon të punësojë:

 • Shitëse

Ne ofrojmë:

 • Pagë konkurruese,
 • Orar shumë të përshtatshëm dhe respektim i kodit të punës,
 • Ambient cilësor pune & ekip shumë bashkëpunues,
 • Trajnime të vazhdueshme.

Kërkesat e përgjithshme:

 • Preferohet përvojë pune paraprake në shitje,
 • Duhet të jenë metodik dhe të organizuar,
 • Fleksibile dhe e shpejtë në zgjidhjen e problemeve,
 • Kanë njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania.

Office Shoes është një zinxhir ndërkombëtar dyqanesh me një imazh shumë të njohur në shitjen e markave globale të këpucëve si: Lacoste, CAT, Tommy Hilfiger, Vans, Converse, Polo, Ralph Lauren, Calvin Klein, Dr Martens, New Balance, Birkenstock, Skechers, UGG, e shumë të tjera, me një cilësi të lartë e nëpërmjet një shërbimi të përkryer.

Ju lutem dërgoni Cv tuaja në adresën arberesha.halilaj@gmail.com

Ose ne numrin kontaktues: +38349 532 222


Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023