business

SOCIAL MEDIA MANAGER

 • star Publikuar: 16-05-2023
 • star Skadon: 16-06-2023
Kompani "Klinika Amerikane" SH.P.K.
Kategori Kujdesi Shendetësor
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 9820

Klinika Amerikane - Dr.Behar Kusari shpall konkurs pune për:

SOCIAL MEDIA MANAGER

Kualifikimet:

- Minimumi 2 vite përvojë në marketing dhe menaxhim të përmbajtjes së rrjeteve sociale

- Aftësi të forta analitike dhe të zgjidhjes së problemeve dhe aftësi për të formuluar ide dhe aktivitete të synuara mirë të projekteve

- Të kryej detyrat sipas udhëzimeve të menaxherëve

Të gjithë të interesuarit apo interesuarat të aplikojnë përmes email: hr@american-art.net

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023