business

Mirëmbajtëse për fitnes

 • star Publikuar: 12-05-2023
 • star Skadon: 12-06-2023
Kompani Perfect Clean
Kategori Mirëmbajtje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Fushë Kosovë, Prishtinë
Shikime 14037

Perfect Clean shpall konkurs:

Mirembajtese per fitnes

Kushtet e punes

Orari: 8 ore

Shujta (ushqimi) i siguruar nga kompania

Paga

300 euro

Lokacioni: Prishtine dhe Fushe Kosove

Kontakti: 048 577 773

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023