business

Dizajnere, Zyrtare për Marketing

 • star Publikuar: 02-05-2023
 • star Skadon: 02-06-2023
Kompani Teco SH.P.K.
Kategori Marketing
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 4073

Teco SH.P.K shpall konkurs:

Dizajnere, Zyrtare për Marketing

Ne kuader te zgjerimit dhe standartizimit te sherbimeve Teco sh.p.k me seli ne Prishtine shpallë konkurs per 1 pozitë te lire dizajnere marketing

E përgjegjshëme dhe e saktë në punë

Zhvillon ide për Dizjanet në rrjetet sociale.

Bën dizajne për rrjetet sociale.

Zhvillon ide për Animacione në kuadër të platformës.

Bën dizajne të fletushkave, broshurave dha matrialeve tjera reklamuese për kompaninë.

Përvoja e punes eshte perparesi në fusha relevantë si advertising, 3D, Social Media dhe Design.

Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të programeve të ADOBE (After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator).

Të ketë njohuri ne gjuhën Angleze.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

Kontratë pune afatgjate.

Paga: 400 euro

Mosha 18 deri 23 vjeqe

Tel: 049 664 668

email: info@teco-ks.com

web www.teco-ks.com

fb https://www.facebook.com/teco.pr


Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023