business

Anketë Online : Mungesa e fuqisë punëtore të kualifikuar – sfidë për bizneset

 • star Publikuar: 30-09-2022
 • star Skaduar: 30-11-2022
Kompani Portal Pune
Kategori Reklamim dhe Marketing
Numri i pozitave 1

Portal Pune Sh.P.K lanson pyetësorin online për sfidat e bizneseve për rekrutimin e fuqisë punëtore.

Qëllimi i hulumtimit është të hulumtojë situatën aktuale të bizneseve në gjetjen e fuqisë punëtore sipas nevojave të biznesit të ndërrmarjeve në të njejtën kohë sfidat me të cilat ballafaqohen.
Rëndësi e veçantë i jepet edhe kërkesave të bizneseve për të ardhmen në mënyrë që institucionet arsimore dhe politika e përgjithshme të shkojnë në atë drejtim që të jenë në një linjë me këto kërkesa biznesore.

Ju lutem klikoni në linkun në vijim të iu përgjigjeni pyetjeve:

https://www.anketa.portalpune.com/

Shpalljet e fundit

Zyrtar/e për hulumtim të tregut

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Kontabilist/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 15-02-2023

PUNËTORË PËR MONTIMIN E RRETHOJAVE NG...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 01-03-2023

Poziv za prijavu - Obuka mekih veštin...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Thirrje për aplikim – Trajnim për aft...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Graphic Design Intern

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 28-02-2023

Menaxher/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Asistent/e të shitjes

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023