business

FINANCA DHE KONTABILITET

 • star Publikuar: 26-04-2023
 • star Skadon: 26-05-2023
Kompani LULI TRANS
Kategori Financa dhe Sigurime
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 5730

Kompania LULI TRANS shpall konkurs per :

Financa dhe Kontabilitet

 • Të kete perfunduar studimet e ne Fakultetin e Ekonomise (preferohet dega Finance)
 • Të kete njohuri mbi programet kompjuterike dhe ato financiare.
 • Të ketë eksperiencë pune 1-5 vite.
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze dhe Turke.
 • Të ketë aftesi te mira ne komunikim dhe te jete bashkepunuese ne grup.
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes dhe te jete e vemendshme ndaj detajeve.
 • Të jetë e motivuar dhe e përgjegjshme gjatë orarit të punës.
 • Të mbroje të drejtën intelektuale të kompanise dhe të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania.

Dergoni Cv tuaj ne: email: erion.murati@lulitrans.com

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023