business

Shites Ambulantiv (2)

 • star Publikuar: 25-04-2023
 • star Skadon: 31-05-2023
Kompani Kuvilab
Kategori Prodhimtari
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Fushë Kosovë, Prishtinë
Shikime 5777

Ndërmarrja Importuese dhe Shpërndarëse “Kuvilab Sh.p.k.”, shpall konkurs

Pozita: Shitës Ambulant për qytetet:

Prishtinë, Fushe Kosove

Detyrat dhe përgjegjësitë

Bën viztat në teren në bazë të planit të caktuar nga kompania;

 • Përgjegjës për marrje të porosive dhe shitje të produkteve;
 • Prezaton artikujt e rinjë tek të gjithë blerësit të cilët i viziton;
 • Kontribuon në vazhdimësi për zhvillimin e shitjes dhe gamës së produkteve;
 • Menaxhon me tregun/pikat shitëse në atë mënyrë që në asnjë moment të mos ketë mungesë të produkteve;
 • Menaxhon dhe vlereson sasitë e porosive me qëllim të shmangies së mungesës së produkteve, apo mbingarkimin e tepërt të pikave shitëse;

Kualifikimet e kërkuara

 • Preferohet 1 vit përvojë pune në shitje.
 • Të jenë të shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
 • Të kenë aftesi të mira të menaxhimit të kohës, planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Duhet të kenë njohuri bazike të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;

Të gjithë kandidatët e interesuar, inkurajohen të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postes elektronike: info@kuvilab.com

Konkursi mbetet i hapur deri më 31.05.2023

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023