business

Montues i mobiljeve, Ndihmës montues i mobiljeve

 • star Publikuar: 17-05-2023
 • star Skadon: 02-06-2023
Kompani LESNA MAX
Kategori Shitje
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 9324

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Magjistralën Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha Nr.4, shpallë konkurs për 2 pozita:

 1. Montues i mobiljeve,
 2. Ndihmës montues i mobiljeve

Detyrat

 • E bënë bartjen dhe montimin/dorëzimin e mallit te blerësit, dhe në eksponat,
 • Ndihmës –montuesi i asiston montuesit gjat montimit si dhe e ndihmon atë,
 • E bënë ngarkimin, shkarkimin dhe sistemimin e mallit që arinë në depo nga furnitoret, rregullimin dhe vendosjen e mallit në depo,
 • Kujdesen për automjetet transportuese sipas nevojes për mirëmbajtje.

Kushtet:

 • Përvoja e punës në montimin e mobiljeve apo në punë të ngjajshme,
 • Posedimi i patent shoferit,
 • Kualifikimi i mesëm ose shkollë profesionale,
 • Mosha e preferuar maksimum 45 vjeqar dhe të jenë të gatshëm të punojnë në grup.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet munden me i tërhjek në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me: CV-të e tyre, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com dhe pastaj i plotësuar të kthehet në mail adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni në nr. e tel: 044/779-977, 044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 02.06.2023ora 16:00.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023