business

KOORDINATOR-E I/E PORTFOLIOS (PRODUKT MENAXHER)

 • star Publikuar: 22-03-2023
 • star Skadon: 21-04-2023
Kompani Migros Group
Kategori Menaxher/e
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 14136

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë komerciale dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator.

Shpallim konkurs për:

KOORDINATOR-E I/E PORTFOLIOS (PRODUKT MENAXHER)

Përgjegjësitë kryesore:

 • Analizon përformancën e shitjeve dhe shtrirjen e brendit në treg;
 • Përcjell në baza ditore ecurinë e atyre artikujve;
 • Përgaditja e raporteve të shitjeve për totalin e vendit/rrjetit/klientit;
 • Kontribuon në mënyrë aktive në procesin e planifikimit të prezantimit të produkteve të reja;
 • Ndan informacionet relevante për klientin/furnitorin me ekipen e shitjes;
 • Koordinimi i kontakteve ndërmjet klientit/furnitorit dhe kompanisë;
 • Menaxhon të gjitha aktivitete në bashkëpunim me departamentet e tjera me fokus në sigurimin e rezultateve më të mira të mundshme si dhe zhvillimin e marrëdhënieve kompani-klientë;

Kushtet e përgjithshme:

 • Përvojë pune së paku një (1) vjet në pozitë të ngjashme;
 • Preferohet shkollim i lartë professional;
 • Të ketë njohuri të avansuar kompjuterike si dhe i/e gatshëm për tu aftësuar në programet kompjuterike të aplikueshme në kompani (MS Word, Excel, Internet, etj.);
 • Njohuria e gjuhës Angleze e domosdoshme, dhe gjuhëve tjera është përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi;
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup;

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@migros-group.com.

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023