business

Administrator/e i/e Zyrës

 • star Publikuar: 25-11-2022
 • star Skaduar: 24-12-2022
Kompani Hr Partners
Kategori Biznes dhe Menaxhment
Numri i pozitave 1

HR Partners për klient të saj në fushën e industrisë ndërtimore shpall konkurs për pozitën:

Administrator/e i/e Zyrës

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Organizimi dhe koordinimi i funksionimit të zyrës
 • Përgatitja e faturave dhe fletëdorëzimit
 • Përgatitja e dokumenteve të importit dhe eksportit
 • Mbajtja dhe plotësimi i dosjeve të klientëve
 • Analiza e nevojave dhe potencialeve të tregut dhe ndërmarrja e veprimeve të duhura.
 • Komunikimi telefonik me klientët
 • Respektimi dhe përmbushja e synimeve të përcaktuara, në përputhje me strategjinë e
  kompanisë

Kualifikimet e nevojshme:

 • Arsimi i lartë
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze - do të konsiderohet përparësi
 • Njohuri të gjuhës serbe
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike
 • Patentë shoferi i kategorisë B – do të konsiderohet përparësi
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizative
 • Vetëiniciativë, ambicie, besnikëri dhe konfidencialitet.

Të interesuarat mund të dërgojnë CV-në e tyre në email adresën: hr@portalpune.com

Shpalljet e fundit

Zyrtar/e për hulumtim të tregut

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Kontabilist/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 15-02-2023

PUNËTORË PËR MONTIMIN E RRETHOJAVE NG...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 01-03-2023

Poziv za prijavu - Obuka mekih veštin...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Thirrje për aplikim – Trajnim për aft...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Graphic Design Intern

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 28-02-2023

Menaxher/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Asistent/e të shitjes

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023