business

Ekspert Machine Learning

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 466

Ekspert Machine Learning

Për kompaninë tonë të specializuar në teknologjinë e avancuar të Machine Learning, jemi në kërkim të një Eksperti të Machine Learning me një pasion dhe përvojë të thellë në fushën e Machine Learning.

Detyrat:

 • Zhvillimi dhe zbatimi i algoritmeve të mësimit të makinerive për raste të ndryshme përdorimi
 • Analizimi i të dhënave dhe identifikimi i modeleve dhe tendencave për të përmirësuar proceset
 • Aplikimi i modeleve të mësimit të makinerive për të parashikuar rezultatet dhe për të mbështetur proceset e vendimmarrjes
 • Bashkëpunoni me ekipe të tjera për të integruar algoritmet e mësimit të makinerive në projekte të ndryshme

Kërkesat:

 • Përvojë pune si ekspert i Machine Learning ose në një fushë teknike të ngjashme
 • Njohuri të programimit të algoritmeve të Machine Learning dhe punës me mjete përkatëse si TensorFlow ose PyTorch
 • Përvojë pune me Pythonose gjuhë të tjera programimi
 • Aftësi të shkëlqyera analitike dhe të zgjidhjes së problemeve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shpirt ekipor

Opsione:

 • Përvoja e punës me metoda të ndryshme të mësimit të makinerive si mësimi i mbikëqyrur, mësimi i pa mbikëqyrur ose mësimi përforcues
 • Aftësia për të punuar me grupe të dhënash të mëdha dhe për të përpunuar të dhëna në kohë reale
 • Përvojë pune me infrastrukturën dhe shërbimet cloud

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cilen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023