business

EDUKATORE (Grup mosha: 0-3 vjeç), Kuzhinier, Mirëmbajtëse

 • star Publikuar: 23-05-2023
 • star Skadon: 23-06-2023
Kompani The Planet Kids
Kategori Arsim&Edukim
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 7020

KONKURS PËR PUNE

Kopshti i fëmijëve "THE PLANET KIDS" shpall konkurs për:

POZITA:

 • EDUKATORE (Grup mosha: 0-3 vjeç)
 • Kuzhinier
 • Mirëmbajtëse

KUALIFIKIMET E KERKUARA PËR EDUKATORE

 • Të ketë Të përfunduar Fakultetin e Edukimit ose shkollën e mesme të mjekësisë;
 • Të ketë së paku 1 vit pune përvojë në edukimin e fëmijëve;
 • Të ketë aftësi Të mira komunikuese;
 • ' Vetiniciativën dhe motiv për Të punuar me fëmijët.

Të gjitha të interesuarat të lajmërohen në numrin e telefonit 049 901 754 ose në e-mail: thepIanettkids@gmail.com

Lokacioni: Prishtinë, Veternik

Kandidatet e përzgjedhura do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023