Job

Instalues mekanik për ashensora & shkallë Elektrike Schindler, Instalues elektrik për ashensorë dhe shkallë Elektrike Schindler, Inxhinier mekanik, Mirëmbajtës për ashensorë dhe Shkallë Elektrike Schindler

Përshkrimi

EME GROUP - KS sh.p.k  është distributori ekskluziv i kompanisë Schindler në territorin e Kosovës për Shitje , instalime, Mirembajtje  te ashensorë, shkallët lëvizëse dhe Tapetet Lëvizëse.

EME GROUP KS SH.P.K kërkon të punësojë:

 • Instalues mekanik për ashensora & shkallv Elektrike Schindler
 • Instalues elektrik për ashensorë dhe shkallë Elektrike Schindler
 • Inxhinier mekanik, të kontrollojë të gjitha makineritë në terren para, gjatë dhe pas instalimit.Të ketë njohuri dhe të jetë përgjegjës për sigurimin teknik
 • Mirëmbajtës për ashensorë dhe Shkalle elektrike schindler

Kualifikimet

 • Të dinë të lexojnë skemat elektrike.
 • Të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.
 • Të kenë eksperiencë pune mbi 3 vite në fushën e mekanikës, elektrikës.
 • Të kenë licencë shoferi (patentë).
 • Të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e Kosovës.
 • Të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.
 • Të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e EME.
 • Të jenë në moshën 23 deri në 45 vjec
 • Të mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.
 • Të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania .

Orari i punës

 • E hënë - E shtunë
 • 7:30 AM deri ne 17:50 PM
 • 12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës

PAGA NETO

 • 500 EUR viti i parë.
 • 550 EUR viti i dytë.
 • Për vitet në vazhdim për t'u parë ecuria në punë. Mundësi e mirë rritje.

KONTAKTE :        

Për më shumë info mundeni të telefononi në numrat tanë

KS: 0038349977300

AL: 00355 (0) 672064551 

AL: 00355 (0) 672064553

ose mund të dërgoni CV tuaj në adresën e E-mailit: info@emegroup.al