business

Sekretare Administrative me njohuri teknike

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1402

Sekretare Administrative me njohuri teknike

Ne jemi në kërkim të një Sekretare Administrative me njohuri teknike për të bërë pjesë në ekipin tonë. Si Sekretare Administrative, do të keni përgjegjësi të ndryshme, duke përfshirë asistimin e ekipit tonë teknik dhe koordinimin e aktiviteteve administrative.

Detyrat:

 • Ndihmoni menaxhmentin dhe ekipet teknike në menaxhimin e dokumenteve dhe detyrave administrative
 • Përgatitja e prezantimeve, raporteve dhe procesverbaleve
 • Planifikimi dhe koordinimi për ekipet drejtuese dhe teknike
 • Ndihmë në rekrutimin e stafit dhe organizimin e intervistave
 • Monitorimi i porosive, dërgesave dhe pajisjeve të zyrës
 • Komunikimi me klientët dhe partnerët dhe mbështetje në organizimin e takimeve
 • Asistencë në përgatitjen e planeve dhe dokumenteve të udhëtimit

Kërkesat:

 • Përvojë pune si sekretare ose në një fushë të ngjashme administrative
 • Njohuri teknike dhe njohuritë punës me softuerët e zyrës dhe mjetet e administrimit
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shpirt ekipor

Opsione:

 • Njohuri të punës me metodat e zhvillimit të softuerit
 • Përvoja e punës me metodat e zhvillimit të shkathët si Scrum ose Kanban
 • Njohuri të punës me infrastrukturën dhe shërbimet cloud

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cien aplikoni

*Për shkak të natyrës së punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023