business

Asistente e Shitjes

 • star Publikuar: 15-05-2023
 • star Skadon: 15-06-2023
Kompani ORCHESTRA Kosova
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 8953

ORCHESTRA shpall konkurs:

Pozita - Asistente e Shitjes (Femra)Lokacioni – Prishtina Mall

Rregullat dhePërgjegjësitë :

 • Respektimi i rregullave dhe urdhërave që i përcaktohen nga personat përgjegjës.
 • Respektimii rregullave të sjelljës gjatë orarit të punës.
 • Rekomandim,përzgjedhje dhe ndihmoe në gjetjen ose marrjene mallrave bazuar në nevojatdhe dëshirat e klientëve.

Kulaifikimet:

 • Edukimi: Së paku shkollimin e mesëm ;
 • Përvojë pune në pozitë të njejtë ose ngjajshme ;
 • Ndihmon njohja e gjuhës angleze;

Orari:

 • 7 orë ne dite. 6 Dite te javes. 2 Ndërrime.

Aplikimi :

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnëduke dërguar CV dhe dokumentetë tjera ne Orchestra.ks@hotmail.com. I lusim aplikantët qe te përfshijnë informacione të bollshme ne aplikimet e tyre dhe numrakontaktues.

Ju lutemi të specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Orchestra Kosovë - Magj. Prishtine- Ferizaj, Veternik, Grand Store, Kosovë TEL:+383 (0) 49 64 74 74

Email : Orchestra.ks@hotmail.com

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023