business

Fizoterapiste (Masazhere), Praktikante

 • star Publikuar: 23-05-2023
 • star Skadon: 23-06-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Green Health L.L.C.
Kategoritë Kujdesi Shendetësor
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 6243

Kompania Green Health, kërkon të punësoj:

 • Fizoterapiste (Masazhere) - 1; dhe
 • Praktikante (me pagesë) – 1.

Kushtet:

 • Orari i punës

E hënë – e shtune nga ora 13:00 deri 21:00

E diele – ditë pushimi

 • Njohje bazike të gjuhës angleze dhe/ose gjermane është përparësi;

Vërejtje: Grean Health është një qendër profesionale e masazhit me staf të çertifikuar në Zvicër.

Lokacioni: Rr. Tring Smajli, Prishtinë.

Të interesuarit mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit +383 49-265009.

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023