business

Depoist/e

 • star Publikuar: 19-05-2023
 • star Skadon: 19-06-2023
Kompani NIKA PHARM SH.P.K.
Kategori Të tjera
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 11493

Konkurs Pune

Kompania Nika Pharm me seli në Prishtinë kërkon të punësojë:

Depoist/e

Përgjegjësitë:

 • Të bëjë pranimin e porosive,
 • Të bëjë përgatitjen për daljen e mallit nga depo,
 • Të mirret me gjendjen fizike, kontrollin e kualitetit dhe sasisë së mallit,
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e vendit të punës,
 • Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi i deposë që ndërlidhen me punën.

Kualifikimet:

 • Te ketë te kryer shkollimin e mesëm,
 • Preferohet të ketë përvojë pune si deposit ose ngjajshëm,
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës,
 • Të jetë fleksibil në orarin e caktuar.

Të gjitha CV e kompletuara i mirëpresim në e-mail adresën: info@nikapharm.com

ose mob. 049816888

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023