business

Punëtore në prodhimin e ëmbëlsirave / pastiçeri

 • star Publikuar: 18-05-2023
 • star Skadon: 19-06-2023
Kompani Mama Mantia
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 7037

Mama Mantia (Prishtine) shpallë konkurs për pozitën:

Punëtore në prodhimin e ëmbëlsirave / pastiçeri

Kushtet:

 • Të ketë përvojë pune në këtë sektor,
 • Do te mirren parasysh vetëm kandidatet qe kan pervoj ne kete sektor.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: info@mamamantia.com po ashtu, mund të kontaktojnë edhe në nr. e telefonit: +383 49 631 638

Adresa: Rr,Bajram Kelmendi - Prishtinë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023