business

Arkitekt/e

 • star Publikuar: 11-05-2023
 • star Skadon: 26-05-2023
Kompani Shield Recruitment & HR SH.P.K
Kategori Ndërtimtari
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 11918

Shield Recruitment & HR kërkon Arkitekt/e për klientin e saj, kompani e njohur ndërkombëtare në fushën e ndërtimit me seli në Kenya.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Njohuri të përgjithshme rreth materialit (vetitë fizike dhe mekanike) dhe funksionimi i tij ne kushte extreme klimatike; kalkulimi e sasisë së mërmerit për fasadë;
 • Bënë analizimin e sistemeve të ndryshme të strukturave mbajtëse të fasadës, kontrollimi i vizatimeve/detaleve teknike të sistemit mbajtes;
 • Bënë zgjedhjen adekuate të materialit për hapësira të jashtme;
 • Njohuri të përgjithshme rreth materialit dhe funksionimin i tij në kushte extreme klimatike;
 • Bënë analizimin dhe përzgjedhjen adekuate të dyreve të hyrjes; analizimi i detajuar i urave termike dhe materialeve izoluse në perimetrin e kornizes se dritareve;
 • Bënë përzgjedhjen e materialit; kalkulimi i materialit të nevojshem për montim;
 • Bënë analizimin e mënyrës së fiksimit varësisht prej materialit (xham, alumin bronz, etj.) kalkulimin e materialit;
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt;
 • Detyrat dhe përgjegjësitë e lartë shënuara janë indikative.

Kualifikimet:

 • Fakulteti i Arkitekturës;
 • Së paku 5 vite përvojë punë fushën e arkitekturës;
 • Njohuri pune të programeve (AutoCAD 2D, ArchiCAD 2D & 3D, Microsoft office);
 • Aftësi komunikuese dhe bashkëpunim në grupe profesionistesh; në raste specifike gjetja e zgjidhjeve të qendrueshme në aspektin professional;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të punes në ekip;
 • Vetë-motivim dhe gatishmëri për të marrë përgjegjesi;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Detyrat dhe përgjegjësitë e lartë shënuara janë indikative;
 • Kualifikimet e lartë shënuar janë indikative.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në e-mail adresën: recruitment@shieldbrokers.com deri me datë 26/05/2023 në ora 16:00.

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohen.

Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023