business

Shofer kamioni (3), Bagerist (3), Punëtorë fizik (10)

 • star Publikuar: 28-04-2023
 • star Skadon: 28-05-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani RSM COMPANY
Kategoritë Ndërtimtari
Numri i pozitave 16
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 27664

Kompania RSM Company sh.p.k me seli në Çagllavicë, rr. Dardanët, nr 21, Prishtinë shpall konkurs për pozitat:

 • Shofer kamioni –3 (tre) pozita
 • Bagerist – 3 (tre)pozita
 • Punëtorë fizik - 10 (dhjete) pozita

Kërkesat minimale qe duhen plotesuar:

 • Pervoje pune ne ndertim te rrugeve, kanalizimeve, trotuareve, mirëmbajtje dhe sinjalizim te rrugeve ;
 • Te kete te perfunduar shkollimin e mesem,
 • Te posedoj patenteshoferin sipas kategorise adekuate

Pagesa është e volitshme.

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, mund te lajmërohen ne numrin e telefonit 045 977750, si dhe ne email-et:rsm.prishtina@gmail.com dhe shpatkameri.rsm@gmail.com , nga ora 08:00 – 16:00.

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023