business

Kamarier/e, Ndihmës/e kuzhine

 • star Publikuar: 08-05-2023
 • star Skadon: 08-06-2023
Kompani Babaghanoush
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 9577

Babaghanoush në Prishtinë, shpall konkurs për këtë vend pune:

 • Kamarier/e,
 • Ndihmës/e kuzhine.

Përvoja e punës nuk është e domosdoshme.

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit: +383 49 886 292 (whatsapp dhe viber) apo të vijnë direkt në restaurant.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023