business

Ndihmës Kuzhine (2), Kamarier/re (1)

 • star Publikuar: 08-05-2023
 • star Skadon: 01-06-2023
Kompani Sonder Shpk
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 10784

Sonder Shpk shpall konkurs:

2 Ndihmës Kuzhine (përvoja nuk është e domosdoshme)

1 Kamerier/re

Aplikimi është i hapur deri me 1 Qershor 2023

CV-ne mund ta dergoni ne: sonder.prishtina@gmail.com

Ose te kontaktoni ne: 049255898 (viber)

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023