business

Shitës në Sektorin e Textilit Shtëpiak dhe Produkteve tjera përcjellëse

 • star Publikuar: 04-01-2023
 • star Skaduar: 03-02-2023
Kompani Textil Colours Nagavci
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1

TEXTIL COLOURS NAGAVCI ME SELI NË PRISHTINË/KOSOVË ËSHTË NJË NDËR KOMPANITË MË TË SUKSESHME NË SHITJEN DHE PRODHIMIN E TEKSTILIT. CILESIA, FLEKSIBILITETI DHE KORREKTESIA NDAJ KLIENTIT JANE VEQORITË QE NA KANË MUNDËSUAR TË KEMI BESIMIN E KONSUMATOREVE. TEXTIL COLOURS NAGAVCI KA FILLUAR PUNËN NË VITIN 1991.

DUKE PASUR PARASYSH NUMRIN E VOLUMIT TE PUNEVE DHE ZGJERIMIN E RRJETIT TE SHITJES TEXTIL COLOURS NAGAVCI SHPALL VENDE TË LIRA PËR PUNË.

Pozita: Shitës në Sektorin e Textilit Shtëpiak dhe Produkteve tjera përcjellëse

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Konsulent I shërbimeve ndaj konsumatorit dhe shitjen e produkteve;
 • Drejton furgon për të transportuar mallra, sipas nevojave te kompanisë;
 • Është përgjegjës për vlerën dhe për cilësinë e mallrave të ngarkuar në Depo, sipas dokumenteve të përgatitura nga personat përgjegjës;
 • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 • Kontrollon automjetin sipas ligjit të sigurisë së ecjes në rrugë, para se të niset për udhëtim;
 • Njofton përgjegjësit e transportit për çdo parregullsi që mund të jetë në automjet.

Kualifikimet

 • Të posedoj patent shofer në kategorinë B1 / B;
 • Diplomë e shkollës së mesme.

Orari i punes: 08:00 deri 17:00.

Lokacioni i vendit të punës: Prishtinë / Fushë Kosovë, te Tregu i Gjelbert me shumicë.

Aplikimi mund ta bëni online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen: homestylenagavci@gmail.com ose direkt ne zyrat tona: Prishtinë / Fushë kosovë te tregu i gjelbert me shumicë.

Informata shtesë prej orës 08:00-17:00, ne nr. e telefonit: 049330555 / 044207217

Facebook: Homestylenagavci

Instagram: Homestylenagavci

Web: www.homestylenagavci.com

Shpalljet e fundit

Agjent te Shitjes – Rajoni i Gjilanit

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 04-04-2023

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Accountant

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 15-04-2023

Merchandiser Femra (5)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 11-04-2023

Grants Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Accounting and Finance Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Communication Manager

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023