business

Pizzaman, Punëtor për Delivery

 • star Publikuar: 29-08-2022
 • star Skadon: 26-09-2022

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Home Pizza
Kategoritë Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1185

Piza Home, shpall konkurs për:

1. Pizzaman,

2. Punëtor për Delivery.

Patent shoferi i obligueshëm per poziten 2.

Të interesuarit të na kontaktojnë në këtë numër të telefonit: +38345986094
Adresa:

Mati 1 Rruga C, Prishtinë.

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023