business

Agjent Shitjesh

 • star Publikuar: 15-05-2023
 • star Skadon: 15-06-2023
Kompani Integral Marketing Design
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 5576

Agjent Shitjesh

Kandidati ideal është një lojtar ekipor që punon shumë, i cili do të luajë një rol kritik në krijimin e përmbajtjes origjinale dixhitale nëpër platforma të ndryshme të mediave sociale.

Përgjegjësitë

 • Të ketë njohuri për produktin.
 • Identifikoni klientëte mundshëm,
 • Kontaktoni klientëte rinj dhe ekzistues për të diskutuar nevojat.
 • Theksoni veçoritë e produkteve për të nxjerrë në pah mënyrën se si ato zgjidhin problemet e klientëve.
 • Përgjigjuni pyetjeve në lidhje me produktet.
 • Asistenc ndaj klientit

Kualifikimet

 • Aftësi në shumë platforma të mediave sociale

Njohje e programeve Microsoft Office (Outlook, Excel,Word, PowerPoint, etj.)

 • 1vit eksperience

Kontakti: 044 313 414

CV-ne mund ta dergoni ne: info@imd.al

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023