business

Agjent/e për Call Center të Gjuhës Spanjolle dhe Italiane

 • star Publikuar: 12-10-2022
 • star Skadon: 12-10-2022
Kompani Green Marketing
Kategori Qendra e Thirrjeve
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 3489

Green Marketing ka shpallur konkurs për pozitat:

 • Agjent/e për Call Center të Gjuhës Spanjolle dhe Italiane

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit: +383 43 791 871 apo në e-mail adresën: support@greenmarketingks.com

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023