business

Agjent(e) shitje

 • star Publikuar: 27-04-2023
 • star Skadon: 27-05-2023
Kompani Gama Europharm
Kategori Farmaceutike
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Ferizaj, Gjilan, Prizren
Shikime 7235

Kompania Gama Europharm sh.p.k ofron vend pune:

POZICIONI I PUNES: Agjent(e) shitje

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet:

 • Te jete i/e organizuar, komunikues(e) dhe bindes(e)
 • Të posedoj patent shofer
 • Te kete pervoje pune
 • Te njoh krejt terrenet e preferueshme regjioni Prizren, Gjilan ,Ferizaj

Vetem kandidatet e perzgjedhur do ftohen ne interviste.

Kushtet e tjera te punes sipas marreveshjes.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: geuropharm@gmail.com

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023