business

Social Media Manager

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1699

Pozicioni: Social Media Manager

Ne jemi në kërkim të një Menaxheri/e të Mediave Sociale për të na ndihmuar në krijimin dhe zbatimin e strategjisë sonë në mediave sociale.

Përgjegjësitë kryesore të kësaj pozicioni do të jenë:

 • Planifikimi dhe zbatimin e strategjisë së mediave sociale për markën tonë dhe klienteve tane në platformat kryesore të mediave sociale, duke përfshirë Facebook, Instagram, Twitter, dhe LinkedIn.
 • Krijimi dhe publikimi i përmbajtjes së cilësisë në platformat e mediave sociale nën mbikëqyrjen e drejtorit tonë të marketingut.
 • Ngritja dhe menaxhimi i komunitetit tone dhe klienteve tane në platformat e mediave sociale.
 • Monitorimi i performancës tonë në platformat e mediave sociale dhe krijimi i raporteve të performancës për t'u ndarë me ekipin tonë të marketingut dhe menaxhmentin.
 • Ndjekja e trendeve dhe inovacioneve në fushën e mediave sociale dhe sigurimi që ne i përfitojmë ato në strategjinë tonë.

Kualifikimet e nevojshme:

 • Përvojë e provuar si menaxher/e i mediave sociale.
 • Njohuri të thella të platformave kryesore të mediave sociale, si Facebook, Instagram, Twitter dhe LinkedIn, dhe aftësi për të krijuar dhe zbatuar strategji për secilën platformë.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, me aftësi për të shkruar dhe redaktuar përmbajtje cilësore të mediave sociale.
 • Aftësi për të ndjekur trendet dhe inovacionet në fushën e mediave sociale dhe për t'u përshtatur me strategjinë tonë.
 • Aftësi për të menaxhuar kohën dhe për të punuar me afërsi me ekipin tonë të marketingut dhe menaxhmentin.
 • Gjuha Angleze eshte e domosdoshme, ndersa Gjuha Gjermane eshte perparesi.

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cilen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023