business

Django Developer

 • star Publikuar: 24-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2792

Django Developer

Ne jemi në kërkim të një Django Developer të përkushtuar për të na ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve tona të bazuar në Django. Ju do të punoni në bashkëpunim me ekipin tonë të zhvillimit të softuerit për të krijuar aplikacione të qëndrueshme dhe të përshtatshme për tregun tonë të synuar.

Detyrat:

 • Zhvillimi i aplikacioneve të bazuara në Django
 • Zbatimi i koncepteve të dizajnit në ndër faqet responsive dhe mobile të ueb-it
 • Integrimi i aplikacioneve dhe sistemeve
 • Zhvillimi i moduleve dhe shtesave me porosi
 • Bashkëpunoni me zhvillues të tjerë dhe ekipe teknike për të arritur projekte
 • Mirëmbajtja dhe zgjidhja e problemeve të aplikacioneve ekzistuese

Kërkesat:

 • Njohuri të shëndosha të Django, Python dhe JavaScript
 • Përvoja e punës me API-të RESTful
 • Njohuri të mira të HTML, CSS dhe jQuery
 • Përvojë në integrimin e aplikacioneve dhe sistemeve
 • Njohuri për të punuar me sistemet e kontrollit të versioneve si Git
 • Pune ne grup dhe aftesi te mira komunikuese

Opsione:

 • Përvoja e punës me korniza të ngjashme si Flaskose Piramida
 • Njohuri për të punuar me teknologjitë frontendsi Vue.js ose React

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cilen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023