business

Shitëse (3), Kuzhiniere (1)

 • star Publikuar: 05-05-2023
 • star Skadon: 05-06-2023
Kompani Furra e Bukës PARAJSA-A
Kategori Dyqan dhe Shitje
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 3451

Furra e Bukës PARAJSA-A shpall konkurs:

Tri pozita

Shitëse (femra) - 3

Kuzhiniere (femër) - 1

Numri kontaktues: 049 284 108

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023