business

IT Business Consultant – SAP Allrounder

 • star Publikuar: 02-06-2023
 • star Skadon: 01-07-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Fachkraft Kosovo
Kategoritë Teknologji Informative - ICT
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 14192

Kërkohet urgjentisht për punësim në Austri: IT Business Consultant – SAP Allrounder

Detyrat tuaja:

• Menaxhimi i projekteve (të pjesshme) në mjedisin SAP ERP me fokus në modulet e logjistikës

• Komunikimi dhe menaxhimi i partnerëve të jashtëm të përfshirë

• Mbledhja dhe dokumentimi i kërkesave të departamenteve

• Krijimi i koncepteve të zgjidhjeve me një orientim të qartë drejt proceseve standarde SAP

• Zbatimi i pavarur i zgjidhjeve përmes personalizimit ose programimit (mundësisht në bashkëpunim me zhvilluesit e brendshëm/të jashtëm të SAP)

• Dokumentimi i zgjidhjes teknike

Profili juaj:

• Diplomë: shkenca kompjuterike ose informatikë biznesi

• Përvojë praktike disa vjeçare në konsulencë/mbështetje në SAP; në të paktën tre nga modulet e mëposhtme FI, CO, HR, SD, PP, MM, WM, PS; QM, PLM

• Përvojë në menaxhimin e projekteve SAP

• Njohja në ABAP do të ishte avantazh

• Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze të folur dhe të shkruar

• Orientim i veçantë në klientin dhe shërbimin

• Gatishmëria për të udhëtuar jashtë vendit < 15%

Ne ofrojme:

• Orari shumë fleksibil të punës dhe opsionet e zyrës në shtëpi

• Gëzuar ditëlindjen: një ditë pushimi për ditëlindjen tuaj

• Bicikletë e punës

• Mensa e punës dhe kompensimi i vakteve

• Kartë bonus zbritje dhe oferta të shumta në dyqanet rajonale

• Opsioni i kujdesit për fëmijët gjatë gjithë vitit

• Program shëndetësor i brendshëm me një gamë të gjerë aktivitetesh për promovimin e shëndetit

• • Mjedis pune i larmishëm dhe ndërkombëtar

• Mundësi tërheqëse për zhvillim profesional dhe personal

• Ngjarjet ekipore

Paga juaj vjetore varet nga përvoja juaj e mëparshme profesionale dhe arsimimi juaj dhe është midis 42,000 € dhe 65,800 € bruto në vit me kohë të plotë. Nëse tejkalohen kërkesat, ne mund ta përshtatim këtë kornizë individualisht.

Menyra e aplikimit:

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne email. info@fachkraft-kosovo.de

Telefon: +38344312991

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023