business

Asistente Administrative, Infermiere me licencë

 • star Publikuar: 20-01-2023
 • star Skaduar: 19-02-2023
Kompani PROTEKAL KS
Kategori Administratë
Numri i pozitave 2

Protekal Kosova është në kërkim të

 • Asistente administrative - kërkohet njohja e gjuhës angleze ose serbo-kroate.
 • Infermiere me licencë pune - kërkohet njohja e gjuhës angleze ose serbo-kroate.

Të gjithë të interesuarat të dërgojnë Cv në këtë email info@protekal.mk

Për informata shtesë +38345744440.

Shpalljet e fundit

Agjent te Shitjes – Rajoni i Gjilanit

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 04-04-2023

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Accountant

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 15-04-2023

Merchandiser Femra (5)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 11-04-2023

Grants Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Accounting and Finance Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Communication Manager

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023