business

PUNËTORË PËR MONTIMIN E RRETHOJAVE NGA XHAMI

 • star Publikuar: 02-02-2023
 • star Skaduar: 01-03-2023
Kompani Komejaca - Staklene Ograde
Kategori Ndërtimtari
Numri i pozitave 1

KËRKOJMË PUNËTORË PËR MONTIMIN E RRETHOJAVE NGA XHAMI

Kërkojmë punëtorë për prodhimin dhe montimin e rrethojave nga xhami

Kushtet për të aplikuar:

 • Kandidatët duhet të jenë punëtorë metali ose xhami me përvojë në çdo lloj pune montuese e këtyre ose produkteve të ngjashme në ndërtim.
 • Kandidatët duhet të kenë njohuri në përdorimin e veglave elektrike të dorës.
 • Të jetë i ndërgjegjshëm në punën e tij.
 • Është e dëshirueshme që ai të paktën të kuptojë gjuhën kroate ose serbe.

Puna është në zonën e Splitit, Kroaci.

Cfarë ofrojmë ne:

 • Punëtorët do të regjistrohen dhe sigurohen,
 • Do të kenë të përfshirë strehimin, ushqimin dhe transportin për në punë.
 • Do të ketë një periudhë prove,
 • Pagë e rregullt,
 • Mundësi për avancim në punë dhe profesion

Për të aplikuar ju lutem na kontaktoni në këtë numër telefoni +38598602533

www.komejaca.hr

Shpalljet e fundit

Agjent te Shitjes – Rajoni i Gjilanit

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 04-04-2023

Auditor i Brendshëm, Zyrtar për Menax...

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 09-04-2023

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Accountant

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 15-04-2023

Merchandiser Femra (5)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 11-04-2023

Grants Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Accounting and Finance Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023