business

Kontroller i Cilesisë

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 746

Kontroller i Cilesisë

Ne jemi në kërkim të një Kontrolleri Cilësie për t'i bashkuar ekipit tonë. Si kontroller i cilësisë, do të jeni përgjegjës për sigurimin e cilësisë së produktit tonë. Për të pasur sukses në këtë rol, duhet të jeni në gjendje të bëni testime, të bëni vlerësime dhe inspektime për të identifikuar çdo problem në produktin tonë.

Detyrat:

 • Planifikimi, organizimi dhe zbatimi i testeve të softuerit
 • Monitorimi dhe analiza e rezultateve të testimit dhe raporteve të gabimeve
 • Zhvillimi i strategjive dhe planeve të testimit
 • Identifikimi dhe korrigjimi i gabimeve në softuer
 • Puna me zhvilluesit për të përmirësuar cilësinë e softuerit
 • Sigurimi i respektimit të kontratave dhe kërkesave ligjore
 • Menaxhimi i dokumentacionit dhe raporteve të testimit

Kërkesat:

 • Përvojë në ekzekutimin e testeve të softuerit dhe zgjidhjen e problemeve
 • Njohuri për të punuar me mjetet e menaxhimit të testeve si JIRA ose TestRail
 • Aftësi të shkëlqyera analitik edhe të zgjidhjes së problemeve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shpirt ekipor

Opsione:

 • Njohuri të punës me teste dhe mjete të automatizuara si Selenium ose Appium
 • Përvoja e punës me metodat e zhvillimit të shkathët si Scrum ose Kanban
 • Njohuri për të punuar me sistemet e kontrollit të versioneve si Git

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cilen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punës dhe kërkesës vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023