business

MAGAZINIER / E (4)

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani AutoPasion
Kategori Shitje
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 3379

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më prestigjioze botërore. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri në qytetet kryesore.
Autopasion shpallë vende të lira Pune për qytetin e PRISHTINËS.

POZITA:
1. MAGAZINIER / E – 4 vende

Kualifikimet e kërkuara:
• Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
• Të ketë përvojë në pozitën përkatëse;
• Të ketë integritet personal;
• Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
• Shkathtësi komunikuese;
• I/E gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
• Të jetë fleksibil;
• Të jetë banor/e i/e I QYTETIT QË APLIKON


Ofrohen Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

Vërejtje:
CV-ja të dërgohet me FOTO dhe përmes e-mail adresës: apliko@hotmail.com
Në “SUBJECT” të shënohet pozita dhe qyteti për të cilën aplikoni.
(Nëse nuk përfillen kushtet e mësipërme, nuk do të shqyrtohet aplikimi)

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023