business

Mirëmbajtës/e

 • star Publikuar: 04-05-2023
 • star Skadon: 04-06-2023
Kompani Fivestar Fitness
Kategori Mirëmbajtje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 12183

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Mirëmbajtës/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Pastrimi i të gjitha hapësirave, mirëmbajtja e pajisjeve të Fitnesit dhe të sigurohet që të gjitha zonat të jenë të pastërta
 • Kontrollimi i rregullt i të gjitha hapësirave duke përdorurvetë iniciativë për të caktuar prioritetet për punët më urgjente
 • Të sigurohet që çdo gabim, mungesë në furnizim apo defekt i pajisjeve të indetifikohet dhe të raportohet tek menaxhmenti
 • Përkushtim dhe kujdes ndaj stafit dhe klientëve
 • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira fizike
 • Të ketë eksperiencë të punës
 • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

Çka ofrojmë?

-Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.

- Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të Telefonit: +383 49 345 759 ose Email ne info@fivestarfitness.eu

Rruga Pashko Vasa 2-1, 10000 Prishtina, Kosova

+383 49 345 759| info@fivestarfitness.eu

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023