business

Zhvillues softuerësh për sisteme të Droneve

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 521

Zhvillues softuerësh për sisteme të Droneve

Për kompaninë tonë inovatore të teknologjisë së droneve, jemi në kërkim të një Zhvilluesi Softuerësh me përvojë në zhvillimin e sistemeve të droneve.

Detyrat:

 • Zhvillimi dhe implementimi i softuerit për sisteme drone për matjen e çatisë së shtëpive
 • Programimi i sistemeve të kontrollit për dronët
 • Zhvillimi i ndërfaqeve për transmetimin e të dhënave midis dronëve dhe marrësve
 • Integrimi i kamerave, sensorëve dhe komponentëve të tjerë në sistemin e dronëve
 • Bashkëpunimi me zhvilluesit e harduerit për të optimizuar komponentët e dronit

Kërkesat:

 • Përvojë pune si zhvillues softuerësh për droneose në një fushë tekniketë ngjashme
 • Njohuri të programimit të sistemeve të kontrollit të dronëve dhe punës me ndërfaqe për transmetimin e të dhënave
 • Përvoja e punës me gjuhë programimi si C++ ose Python
 • Aftësi të shkëlqyera analitike dhe të zgjidhjes së problemeve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shpirt ekipor

Opsione:

 • Njohuri të punës me sensorë dhe kamera drone
 • Përvoja e punës me metodat e mësimit të makinerive dhe algoritmet e përpunimit të imazhit

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cilen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023