business

Agjente e Shitjes

 • star Publikuar: 17-05-2023
 • star Skadon: 16-06-2023
Kompani MCM Travel
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2448

Titulli: Agjente e Shitjes

Kompania: MCM Travel

Orar i plote

Përgjegjësitë e punës së agjentes së shitjes:

 • Zhvillimi i një marrëdhënie të fortë dhe të besueshme midis klientëve kryesorë dhe kompanisë;
 • Kuptimi plotë i nevojave dhe kërkesave kryesore të klientit duke kordinuar kërkesat e udhëtimit, buxhetet dhe preferencat;
 • Zgjerimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin objektivat e tyre dhe sjelljen e klientëve të rinj;
 • Të shqyrtojë dhe zgjidhë çdo çështje apo ankesë të klientët;
 • Gjenerimi i shitjeve të reja dhe bashkëpunimi me ekipin e shitjes për të maksimizuar fitimin;
 • Përgatit raporte të rregullta për shitjet e realizuara dhe parashikimet e shitjeve tek supervizori i tij;
 • Detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozicionin

Kualifikimet:

 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të shitjes
 • Njohje të avancuar të gjuhës angleze
 • Diplomë Universitare në Ekonomi, Turizim, Biznes ose fusha të ngjajshme

  CV – të dhe referencat që dëshironi të dërgohen në hr@mcm.travel

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023