business

Mirëmbajtës/e

 • star Publikuar: 29-05-2023
 • star Skadon: 30-06-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Fivestar Fitness
Kategoritë Mirëmbajtje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 3282

KONKURS PËR PUNË

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Mirëmbajtës/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Pastrimi i të gjitha hapësirave, mirëmbajtja e pajisjeve të Fitnesit dhe të sigurohet që të gjitha zonat të jenë të pastërta
 • Kontrollimi i rregullt i të gjithahapësirave duke përdorurvetë iniciativë për të caktuarprioritetet për punët më urgjente
 • Të sigurohet që çdo gabim, mungesë në furnizim apo defekt i pajisjeve të indetifikohet dhe të raportohet tek menaxhmenti
 • Përkushtim dhe kujdes ndaj stafit dhe klientëve
 • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira fizike
 • Të ketë eksperiencë të punës
 • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

Çka ofrojmë?

 • Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.
 • Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të Telefonit: +383 45 834 896 ose Email ne info@fivestarfitness.eu

Rruga Pashko Vasa 2-1, 10000 Prishtina, Kosova

+383 49 345 759| info@fivestarfitness.eu

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023