business

Zyrtarë/e e gjuhës Kroate

 • star Publikuar: 05-05-2023
 • star Skadon: 05-06-2023
Kompani PATELA GROUP
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 3956

Patela Group është kompani multinacionale e cila selinë e saj e ka në Kosovë. Veprimtaria e saj është në fushën e teknologjisë informative Networking dhe Telekom. Është themeluar në vitin 2019 dhe për 3 vite ka arritur të jetë prezente në 3 tregje atë të Kosovës, Kroacisë dhe Norvegjisë. Është kompani e cila ka potencial të lartë në zhvillim të vetin dhe si rrjedhojë edhe të stafit të saj. Në qoftë se jeni ambicioz/e për arritje profesionale në karrierë dhe dëshironi të sfidoheni me çështje internacionale atëherë PATELA është vendi ku ju duhet të jeni.

Ju falenderojmë paraprakisht për interesimin tuaj.

CV-të mund ti dërgoni në email adresën hr@patelagroup.com

Në titullin e emailit tuaj ju lutem vendosne fillimisht “Pozitën” të cilën aplikoni pastaj “Emri dhe Mbiemri” i juaj.

Titulli:Zyrtarë/e e gjuhës Kroate
Përshkrimi i pozitës:Zyrtarë/e e gjuhës kroate është përgjegjës për mbarëvajtjen operative të projektit në Kroaci.
Kërkesat për këtë pozitë:
 • Diplomë universitare (e preferuar)
 • Minimum dy vite përvojë pune;
 • Aftësi të mira administrative;
 • Aftësi të punojë në mënyrë të pavarur, duke menaxhuar ngarkesën e punës pa udhëzime të vazhdueshme;
 • Aftësi të mira analitike dhe vëmendje në detaje;
 • Aftësi të mira kordinuese me ekipin e adminitratës dhe operativës;
 • Aftësi të mira komunikative;
 • Njohuri në gjuhën Kroate niveli 4 – E domosdoshme;
 • Njohuri në gjuhën Angleze niveli 4 – E preferueshme;
 • Aftësi të mira raportuese.
Departamenti përkatës:Departamenti i Administratës
Pozita superiore ku raporton:Menaxheri i Administratës së Projektit
Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:
 • Udhëheqë punët administrative të projektit dhe kompanisë;
 • Asiston ne çdo qështje rreth ekipeve në Kroaci;
 • Përpilon planin për akomodim, transport dhe qështje tjera administrative (në qoftëse i kërkohet);
 • Organizon të gjitha qështjet që ndërlidhen me akomodim të stafit në terren;
 • Organizon të gjitha qështjet tjera administrative të ndërlidhura me projektin;
 • Krijon raportet për matjen e performancën të punonjësve (në qoftëse i kërkohet);
 • Raporton në baza të rregullta tek Menaxheri i Administratës së Projektit;
 • Kryen punë të tjera të cilat përcaktohen nga Menaxheri i Administratës së Projektit.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023