business

Vende te lira në Afri Fashion

 • star Publikuar: 05-05-2023
 • star Skadon: 15-06-2023
Kompani Afri Fashion sh.p.k
Kategori Dyqan dhe Shitje
Numri i pozitave 18
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 4388

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Me qëllim të zgjerimit të aktiviteteve vepruese kompania Afri Fashion sh.p.k përfaqësues ekskluzive i brendeve si : Tommy Hilfiger dhe Calvin Klein Underwear hap konkurs për vende të lira: Esprit dhe Calvin Klein Jeans.

 • Menaxher/e në Butik (3 vende pune)
 • Asistente e Shitjes në Butik (15 vende pune) Vendi i punës: Albi Mall, Prishtine
 • Pozita e pare (Rroga nga 450-550 € neto)
 • Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Organizon dhe delegon detyrat ditore të punëtorëve;
 • Kontrollon respektimin e kodit të veshjes/uniformës nga punëtorët;
 • Ben menaxhimin dhe kontrollon stokun optimal;
 • Kontrollon në baza ditoredyqanin në lidhjeme dukjen;
 • Bën vlerësimin e rezultateve të punës së stafit duke i trajnuar dhe këshilluar;
 • Kontrollon performancën dhe bën realizimin e detyrimeve të stafit;
 • Delegon dhe kontrollon punën tek punëtorëtnë pranim të mallit,rregullim dhe organizim të mallit në depo dhe dyqan, vendosjes së alarmeve dhe deklaracioneve;
 • Mbikëqyrë stafin në raportme realizimin e kërkesave të klientëve aktualsi dhe bën tërheqjen e klientëve të ri;
 • Ofron forcës shitëse, mbështetje, informata që u nevojiten për arritjen e objektivave të shitjes;
 • Bën analiza të vazhdueshme të shitjes;

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Preferohet Diplomë në Menaxhment, Ekonomi, Marketing apo fusha të tjera relevante;
 • Të ketë përvojë pune relevante;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
 • Të jetë kreativ/e dhe të ketë aftësi për dizajn;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi;
 • •Të jetë energjik/e dhe me vetë iniciativë;
 • •Të ketë njohjetë mirë të gjuhës angleze;
 • •Të ketë njohurirreth programeve të MS Office.

Pozita e dyte (Rroga nga 350-450 € neto) Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Shërbimi ndaj klientit, përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre,
 • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjene produktit për klient,
 • Këshillimi i konsumatorëve, në përputhje me stilin e tyre.
 • Përkujdeset për vendosjen e artikujve në rafte dhe kukulla sipas udhëzimeve të mbikëqyrësit,
 • Kujdeset qëtë gjithaveshjet dhe aksesorët te jenë të gatshëmpër ekspozim në dyqan (vendosjae alarmeve, kategorizimi, palosja, etj),
 • Përkujdeset për sektor të caktuar,menaxhon raftet (vendosjadhe largimi i artikujve) konform standardeve të kompanisë, si dhe depon,
 • Mban evidencën e shitjevedhe porosive ditoredhe mban të informuar mbikëqyrësin për çdo parregullësi,
 • Informohet nga konsumatorët për kërkesat/ankesat e tyre dhe raporton tek mbikëqyrësi.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Diplomë e shkollëssë mesme
 • Të ketë përvojëpune në shitje
 • Njohja e gjuhësangleze
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stressdhe me vetë iniciativë

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në dhe te bashkangjitur dergoni foton tuaj, Kandidatët te cilen nuk dergojn fotografi nuk merren parasyshe. afri_fashion@yahoo.com deri me datën 15.06.2023

Vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023